Lahden Radioamatöörikerhon, OH3AC; perusluokan kurssi YouTubessa ja paikallisradiossa jatkuu tiistaina 17.9.2024

Kurssia voi seurata suorana viideltä Radio OH3AC paikallisradiokanavalta Lahdessa, Nastolassa, Kouvolassa, Utissa ja Raahessa tai kuunnella näitä lähetyksiä Kerhon verkkosivuilta löytyvästä radion kuuntelulinkistä. Lisäksi kurssia voi katsoa suorana Kerhon OH3AC YouTube-kanavalta tai tulla mukaan Teams-yhteydellä, joka tosin vaatii erillisen ilmoittautumisen. Kommentteja ja kysymyksiä voi opetuksen aikana lähettää myös WhatsAppilla Kerhon puhelimeen 044 7001 599.

Kurssi tuntuu saaneen hyvän suosion. Ensimmäistä YouTube-lähetystä on ladattu jo 450 kertaa. Myös Teams-kanavalla on hyvä tungos ja paikallisradiokanavia on kuunneltu runsaasti sekä suoraan että Kerhon kotisivulla olevan linkin kautta! Tallenteiden ja kuuntelulinkkien klikkausten määrästä voi arvioida, että kurssia on seurannut 500-600 henkeä. Jokaisen kurssi-illan tallenneet löytyvät sekä YouTube-kanavalta että Kerhon kotisivulta.

Kurssitallenteiden lisäksi Radio OH3AC-paikallisradiossa lähetetään perjantaipäiviä lukuunottamatta ra-aiheista ohjelmaa. Jos et ole paikallisradio Radio OH3AC:n lähetysalueella, voit kuunnella ohjelmaa Kerhon kotisivulta löytyvästä linkistä. Esitelmiä ja ohjelmia on nyt jo yli 20 kappaletta ja lisää on tulossa.

Kurssi jatkuu tiistaisin ja torstaisin aina lokakuun alkuun saakka. Suora lähetys alkaa kunakin kurssipäivänä klo 18:00. Opetus kestää lyhyine taukoineen kolme tuntia ja päättyy klo 21:00. Suora lähetys jatkuu kurssin jälkeen vielä noin tunnin mittaisella vapaalla keskustelulla, jonka aikana voi tehdä kysymyksiä joko kurssista tai yleensä ra-toiminnasta.

Katso kaikki lisätiedot Kerhon verkkosivuilta.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media