OH FT8 SM-sarjan loppukiihdytys on käynnistynyt

Viime viikon keskiviikkona 11.9. kisattiin OH FT8 SM-sarjan seitsemäs osakilpailu. Tulokset ja ajankohtainen SM-sarjan tilanne löytyvät liiton kilpailusivuilta.

Yleisluokassa mestaruus näyttää olevan kahden kamppailu, OH1IM ja OH1KH ovat tällä hetkellä melkein tasapisteissä. Perusluokassa OH3EIT jatkaa vakuuttavaa menoaan, mutta muillakin on vielä mahdollisuuksia. QRP-luokassa OH6HLH ja 40m single bandilla OH5FI ovat vahvasti kiinni mestaruudessa. 80m single band -luokassa jouduttiin tällä hetkellä antamaan osapisteitä tasaväkisyyden vuoksi ja siellä mestaruuden tavoittelu on vielä kiivasta. Multi-multi eli ns kerholuokassa OI5AY ei ole saanut vastusta.

Missään luokassa ei ole lopullisia sijoituksia vielä ratkaistu. Lopulliset sijoitukset lasketaan kahdeksan parhaan osakilpailun mukaan. Jäljellä on vielä kolme osakilpailua ja niissä pärjääminen ratkaisee lopullisen tuloksen. Seuraava osakilpailu n:o 8 järjestetään keskiviikkona 9.10.

Mahdolliset huomautukset ja korjauspyynnöt tuloksista tulee lähettää 6.10.2024 mennessä osoitteeseen timo.oh5llr@nullgmail.com. Sen jälkeen tulokset ovat lopulliset. Tiedot oman lokin hylätyistä kusoista saa myös pyytämällä samasta sähköpostiosoitteesta.

HF-kilpailutoimikunta

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media