OH FT8 SM-sarjan kahdeksannen osakilpailun tulokset

OH FT8 SM-sarja on edennyt kahdeksanteen osakilpailuun, joka käytiin huonoissa keleissä 9.10. Tulokset ja ajankohtainen SM-sarjan tilanne löytyvät liiton kilpailusivuilta.

Vuoden kokonaistuloksiin lasketaan kahdeksan parasta osakilpailua. Erityisesti sellaiset asemat, jotka eivät ole vielä osallistuneet kahdeksaan osakilpailuun tai joilla on joukossa pieleen menneitä kisoja, pystyvät vielä kirimään tuloksissa huomattavasti loppuvuoden aikana. Suomen Mestaruudet ovat ratkenneet tähän mennessä 40m single bandilla (OH5FI), QRP-luokassa (OH6HLH) sekä kerholuokassa (OI5AY), mutta muissa luokissa tilanne on vielä täysin avoin. Himmeämpien mitalien osalta mahdollisuuksia on vielä enemmän. Seuraava osakilpailu järjestetään keskiviikkona 13.11.

Ensi vuonna OH FT8 -kilpailut siirtyvät lokitarkastuksen osalta nykyaikaan ja lokit lähetetään samaan lokien tarkastusportaaliin kuin muidenkin OH-kilpailujen lokit. Ohjeet vuoden 2025 lokitarkastuksesta sekä ensi vuoden säännöistä tiedotetaan hyvissä ajoin ennen SM-sarjan alkua.

Mahdolliset huomautukset ja korjauspyynnöt tämän osakilpailun tuloksista tulee lähettää 3.11.2024 mennessä osoitteeseen timo.oh5llr@nullgmail.com. Sen jälkeen tulokset ovat lopulliset. Tiedot oman lokin hylätyistä kusoista saa myös pyytämällä samasta sähköpostiosoitteesta.

HF-kilpailutoimikunta

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media