Liiton syyskokous 2024

Kutsu Suomen Radioamatööriliitto ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 2024

Suomen Radioamatööriliitto ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen syyskokoukseen. Kokous pidetään lauantaina 16.11.2024 klo 13:00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Jäsenesityksiä ei ole saapunut määräaikaan mennessä.

Kokouspaikka on Opus Business Park (Opus 3) osoitteessa Hitsaajankatu 20-24, 00810 Helsinki. Kokous on auditoriotilassa, jonka nimi on Aida. Ilmoittautuminen kokouspaikalla alkaa tuntia ennen kokousta eli klo 12:00.

Kokouspaikalla voi äänestää hallitusvaalissa klo 11:00-13:00.

Syyskokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Osallistuaksesi kokoukseen etäyhteyden välityksellä sinulla tulee olla laite (esim. tietokone, kännykkä tai tabletti), jolla pääset verkkoselaimelle ja joka tukee Teams-videokonferenssia. Tämän lisäksi sinulla tulee olla käytössä oleva sähköpostiosoite kirjattuna Suomen Radioamatööriliiton jäsenrekisteriin järjestelmään kirjautumista varten.

Rekisteröityminen kokoukseen etäyhteydellä tapahtuu kirjautumalla Votechin kokousjärjestelmään, sisäänkirjautuminen kokousta varten aukeaa klo 12.00.

Liiton nettisivuilla julkaistaan yksityiskohtaisempia ohjeita etäkokoukseen liittymiseen hyvissä ajoin ennen kokousta.

Kerhojen edustajien ja valtuutettujen tulee ilmoittautumisen yhteydessä esittää allekirjoitettu valtakirja. Kokouksessa on äänioikeus niillä Liiton jäsenillä, jotka ovat maksaneet viimeisimmän erääntyneen jäsenmaksunsa kokonaisuudessaan.

Kokousmateriaaleihin ja etäosallistumisen ohjeisiin voi tutustua ennen kokousta liiton verkkosivuilla tällä sivulla osoitteessa https://www.sral.fi/syyskokous2024/.

Tervetuloa!

Suomen Radioamatööriliitto ry:n hallitus ja henkilökunta

Etäosallistumisen ohjeet

Ohjeet etäosallistumiseen lisätään myöhemmin.

Kokousmateriaali

Kokousmateriaali lisätään myöhemmin.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media