Evenemang på klubbarna under sensommaren och hösten

I SRAL:s evenemangskalender kan du hitta information om kommande evenemang och kurser som anordnas av klubbarna. Under slutet av sommaren och på hösten är åtminstone följande planerat:

Turun radioamatöörit OH1AA:s sommarläger 16-18 augusti

OH1AA:s sommarläger hålls i Tippsund, Tövsala den 16-18 augusti. Stugreservationer och anmälningar till Birgitta oh1yl@nulloh1aa.net. Mer information finns på OH1AA:s hemsida. Välkomna!

Hämeenlinnan Radioamatöörit ry, OH3AA:s radiopryldag den 25 augusti

Hämeenlinnan Radioamatöörit ry, OH3AA, anordnar återigen en populär öppen radiopryldag i klubbhuset på Hakapellotie söndagen den 25 augusti. mellan 09:00 och 15:00. Beroende på vädret kan evenemanget innehålla en demonstration av stratosfärisk ballongflygning.

Det finns ett fåtal platser för husbilar/husvagnar på klubbhusets gård så du kan bo där från fredag ​​23 augusti enligt separat överenskommelse . För inkvartring, vänligen kontakta klubbens funktionärer genom att till exempel e-posta club@nulloh3aa.fi

Mer information om arrangemanget finns på klubbens hemsida.

OH8AA fyller 100 år – festläger 6-8 september

Oulun radioamatöörikerho OH8AA firar 100-årsjubileum i Uleåborg den 6-8 september. Evenemanget inkluderar en galamiddag, program och bastu. Mer information på klubbens hemsida. E-postförfrågningar hallitus@nulloh8aa.fi Välkommen!

OH2AP höstläger den 14 september

Keski-Uudenmaan Radioamatöörits OH2AP höstläger hålls lördagen den 14 september i Palojoki i Nurmijärvi. Höstlägrets adress är Palojoki ungdomsklubbsbyggnad, Koulunkulmantie 29, 01940 Palojoki. Markera datumet i din kalender, om du inte gjort det än. Mer information och programmet på OH2AP:s hemsida.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media