SRAL:s klubbenkät 2024

Syftet med SRAL:s klubbenkät är att samla in uppgifter om medlemsklubbarna i Suomen Radioamatööriliitto – Finlands Radioamatörförbund och om klubbarnas verksamhet. På basen av uppgifterna i enkäten uppdaterar förbundet sitt medlemsregister och hemsidan när det gäller uppgifterna om medlemsföreningarna och förmedlar vidare till sina utskott de uppgifter om medlemsföreningarnas verksamhet, som rör utskotten och är av intresse för dem.

Fyll i svaren på de obligatoriska frågorna. Man behöver inte svara på de punkter, som inte är obligatoriska, om det inte skett förändringar i uppgifterna eller om det inte är fråga om en ny klubb.

Svaren på klubbenkäten för år 2023 har skickats till epostadressen för den representant för klubben, som svarat på enkäten föregående år. Ta kontakt med kansliet på toimisto@nullsral.fi om du behöver svaret till en annan adress.

Genom att svara på klubbenkäten och skicka svaren till SRAL befrias medlemsföreningen enligt styrelsebeslut från medlemsavgiften för år 2024. Svara på enkäten före den 1.9.2024.

Enkäten på svenska finns på den här länken.

Det går att öppna länken många gånger. Då sparas inte svaren. Ni kan alltså tillsammans med klubbens förtroendevalda granska frågorna i förväg. De öppnas då i ett fönster. Sedan kan ni gå tillbaka och svara på frågorna, när väsentlig information samlats in i klubben.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media