Slutspurten i OH FT8-tävlingen har inletts

Onsdagen förra veckan, 11.9 hölls den sjunde deltävlingen i OH FT8 FM-serien. Resultaten och nuläget för FM-serien finns på förbundets tävlingssidor.

I den allmänna kategorin verkar mästerskapet vara en kamp mellan de två amatörer, OH1IM och OH1KH är för närvarande nästan lika. I elementärklassen fortsätter OH3EIT sin imponerande prestation, men de andra har fortfarande möjligheter. I QRP-klassen ligger OH6HLH och OH5FI på 40m singelband väl till för mästerskapet. I kategorin 80 m singelband var blev vi nu tvungna att ge delpoäng på grund av det jämna läget, och där är jakten på mästerskapet fortfarande hård. I multi-multi, eller så kallad klubbkategori, har OI5AY inte fått något motstånd.

Ingen slutlig ranking har ännu fastställts i någon kategori. Den slutliga rankingen beräknas enligt de åtta bästa delresultaten. Det är fortfarande tre deltävlingar kvar och framgång i dem kommer att avgöra det slutliga resultatet. Nästa tävling nr 8 hålls onsdagen den 9 oktober.

Eventuella kommentarer och korrigeringsförfrågningar om resultaten ska skickas senast den 6 oktober 2024 till adressen timo.oh5llr@nullgmail.com. Därefter är resultatet slutgiltigt. Du kan också få information om icke-godkända kontakter i din logg genom att fråga från samma e-postadress.

HF:s tävlingskommitté

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media