Förbundets höstmöte 2024

Kallelse till Finlands Radioamatörförbund rf:s stadgeenliga höstmöte2024

Finlands Radioamatörförbund rf kallar sina medlemmar till det stadgeenliga höstmötet. Mötet hålls lördagen den 16 november 2024 kl 13. Mötet behandlar stadgade ärenden. Medlemsframställningar har inte kommit in inom meddelad tid.

Mötesplatsen är Opus Business Park (Opus 3) på Svetsaregatan 20-24, 00810 Helsingfors. Mötet hålls i auditorium Aida. Anmälan på mötesplatsen startar en timme före mötet, det vill säga kl 12:00.

Man kan rösta i styrelsevalet på mötesplatsen klockan 11.00-13.00.

Du kan även delta i höstmötet på distans. För att delta i mötet via en fjärranslutning måste du ha en enhet (t.ex. dator, mobiltelefon eller surfplatta) med en webbläsare som stöder Teams videokonferenser. Utöver detta bör du ha en giltig e-postadress registrerad i Finlands Radioamatörförbunds medlemsregister för att kunna logga in i systemet.

Anmälan till mötet på distans görs genom att logga in i Votechs mötessystem, inloggningen till mötet öppnar kl 12:00.

Närmare anvisningar för anslutning till distansmötet kommer att publiceras på förbundets hemsida i god tid före mötet.

Klubbrepresentanter och befullmäktigade ombud ska uppvisa en undertecknad fullmakt vid anmälan. Rösträtt på mötet har de medlemmar i förbundet som har betalat den sista förfallna medlemsavgiften i sin helhet.

Mötesmaterial och instruktioner för distansdeltagande finns inför mötet på förbundets hemsida https://www.sral.fi/syyskokus2024/.

Välkomna!

Finlands Radioamatörförbund rf:s styrelse och personal

Instruktioner för deltagande på distans

Instruktioner för distansdeltagande kommer att läggas till senare.

Mötesmaterial

Mötesmaterialet kommer att läggas till senare.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media